Hem Newcastle"ın Arjantinli savunma oyuncusu Coloccini hem de West Ham"ın Avustralyalı yıldızı Neill, sarı kırmızılı kulübe gelmeye hazır. Ancak yönetim takım içindeki dengeleri bozmamak için ikisine de "hayır" diyor.


GALATASARAY, bu sezon kadrosuna kattığı birbirinden önemli oyuncularla Avrupa transfer borsasına da damgasını vurdu. Son 2 aylık süreçte önce teknik direktörlüğe Frank Rijkaard gibi marka bir ismin getirilmesi sonra da Leo Franco, Abdul Kader Keita ve Elano Blumer gibi ses getiren transferlere imza atılması üzerine Avrupa"nın ünlü futbolcularının menajerleri gözünü sarı kırmızılı kulübe çevirdi.

Son olarak Newcastle United"da forma giyen Arjantinli savunma oyuncusu Fabricio Coloccini, menajeri Marcelo Lombilla aracılığıyla G.Saray"a haber gönderdi. Ancak sarı kırmızılı yönetim, Newcastle"dan yılda 3.2 milyon Euro gibi yüksek bir ücret alan 31 yaşındaki futbolcunun girişimine, savunma hattındaki dengeleri bozmamak adına olumsuz yanıt verdi.

Neill G.Saray"ı bekledi

Lucas Neill ismi de uzun süredir transfer gündeminde dolaştı. Bu futbolcu ile ilgilenen G.Saray Yönetimi, Avustralyalı oyuncunun istediği 2.2 milyon Euro"luk yıllık ücreti ödemeye yanaşmadığı için bu transfer gerçekleşmedi. Buna karşılık sarı kırmızılı formayı giymeye sıcak bakan 31 yaşındaki milli oyuncu, kulübü West Ham ile uzun süre sözleşme yenilemedi ve G.Saray"dan gelecek haberi bekledi.

Yarın teknik direktör Frank Rijkaard ile transfer zirvesi yapacak olan Haldun Üstünel ve futbol komitesi ise, savunmaya bir futbolcu alınması halinde takımdaki diğer defans oyuncularının kazandığı para ile arasında uçurum yaratmamasına dikkat ediyor. Yaptığı transferlerle büyük takdir toplayan Üstünel, Hollandalı teknik adamın raporuna göre, bir forvet ya da sağ bek transferi için önümüzdeki hafta yeniden yurt dışına gitmeye hazırlanıyor.
Vatan