Başkan Demirören'in, Siyah-beyazlı kulübün aylık resmi yayın organı Beşiktaş Dergisi'nin Nisan sayısında yer alan yazısı şöyle:

"Sevgili Beşiktaşlılar,

Sizlere kulübü için söz ve dilekleri adım adım gerçekleşen bir başkan olarak seslenmenin mutluluğu içindeyim.

Kuruluşu tam 106 yıla ulaşan gurur abidemiz Beşiktaş'a gönül verenlerin hayali BJK Fulya Süleyman Seba Kompleksi'ni söz verdiğimiz sürede tamamlayarak hayata geçirdik.

Bu başarının kıvancını Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül'den Onursal Başkanımız Sayın Seba'ya, en yaşlı Divan Kurulu üyemizden minik sporcularımıza kadar camiamızın tüm mensuplarıyla birlikte paylaştık. Göreve geldiğim günden beri ısrarla savunduğum ve fırsat buldukça tekrarladığım bir görüşüm vardı: "Birlik ve beraberlik içinde kenetlendiğimiz zaman bizi kimse yıkamaz ve de başaramayacağımız hiçbir şey olamaz."

İşte bu başarımızın arkasındaki asıl güç, bu sözlerimin açılımı ve en çarpıcı ispatıdır. Çünkü, spor kulüplerinde sadece sahada kazanılan başarı ve şampiyonluklar değil, bu başarıları kimselere muhtaç olmadan sürekli kılacak tesis ve yatırımlar da çok önemlidir. Ve inanıyorum ki bütün dünyanın, bağlantılı olarak da spor kulüplerinin içinde bulunduğu ekonomik krizin daha da derin yaşanacağı ilerideki günlerde bu dev yatırımın önemi daha iyi anlaşılacaktır.

Yine camiamıza sözünü verdiğim yeni stadımızın yapımı konusunda yaşadığımız zorlukları aşma yönünde çok büyük bir adım attık. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldiğimiz bir toplantıda yeni stadımızın gerekliliği ve de inşaatının bir an önce başlaması için tam destek sözü aldık. İnşallah sezon biter bitmez ilk kazmayı vuracağız. Kendisine temsil ettiğim tüm Beşiktaşlılar adına şükranlarımı arz ediyorum.

Camiamızın bütün kişi ve kesimleriyle bir araya gelme ve kucaklaşma arzumuz doğrultusunda her gün yeni adımlar atıyoruz. Bu kenetlenmeler sırasında herkesin gözünde gördüğüm ışık, ben ve arkadaşlarımın arkasındaki en büyük gücü oluşturuyor. Herhalde son dönemde gerek sahada gerekse dışarıda, birlik ve beraberliklerin başarılarda ne kadar önemli olduğunu görmek için Beşiktaşımız'a bakmak yeterli olacaktır.

Sevgili Beşiktaşlılar,

Ben tünelin sonundaki ışığı görüyorum... Haydi daha bir sıkı sarılalım birbirimize, inançla yek vücut yürüyelim aydınlığa...

MİLLİYET