BEŞİKTAŞ Başkanı Yıldırım Demirören, İbrahim Kaş transferine son noktayı koymak için dün İspanya"ya gitti. 23 yaşındaki oyuncunun menajeri Ahmet Bulut, önceki gün Getafe"li yöneticilerle görüşmüş ve pazarlıklarda önemli yol kat etmişti.

TEKNİK direktör Mustafa Denizli"nin elinde stoper mevkiinde oynayabilecek yalnızca 3 oyuncu bulunması nedeniyle bu transfere büyük önem veren siyah-beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören, Ahmet Bulut"tan gelen olumlu haberler üzerine transferi noktalamak için devreye girdi. İspanya"nın yolunu tutan Demirören, Madrid"de Getafe kulübünün yöneticileriyle buluştu. Beşiktaş"ın altyapısından yetişen ancak 2007-08 sezonu sonunda bedelsiz olarak Getafe"ye giden İbrahim"i, Beşiktaş kiralık olarak, bedel ödemeden alacak.

İBRAHİM SICAK BAKIYOR

KADROSUNDA 8 yabancı bulunduğu için Türk futbolcu transfer etmek durumunda olan Demirören, A Milli Takım"da da zaman zaman forma giyen İbrahim"i kadroya katıp, Sivok, Ferrari ve İ.Toraman üçlüsünün yanında güvenilir bir alternatif yaratmayı planlıyor. Getafe"de geçen sezon sadce 8 maçta şans bulabilen İbrahim Kaş da bu nedenle Beşiktaş"a dönmeye sıcak bakıyor. Demirören ile menajer Bulut"un birkaç gün içinde görüşmeleri olumlu şekilde sonlandırıp, İbrahim ile beraber İstanbul"a gelmeleri bekleniyor.

Vatan