"Öncelikle Galatasaray'ı tebrik ediyorum.." diyen Demirören, sonrasında üst üste ortaya konan hakem hatalarının bir son bulması gerektiğini söyledi.

Gerekli açıklamayı Perşembe günü düzenlemeyi düşündükleri bir basın toplantısıyla dile getireceklerini söyleyen Demirören, Trabzonspor ve Fenerbahçe maçlarında boy gösteren hakem hatalarının düşündürücü olduğunu ifade etti.

Demirören, "Maç biter bitmez 4 Beşiktaş yöneticinin hakemin üzerine yürüdüğünün ve bunun nedeninin sorulmasına ise, " Az bile yaptılar" cevabını verdi.

ADNAN POLAT'IN KEYFİ YERİNDE


Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat 4-2'lik Beşiktaş galibiyetinin ardından stad çıkışı yaptığı açıklamada 3 puan ve ortaya konan mücadeleden memnun olduğunu söyledi. Ligi daha üst sıralarda ve daha fazla puanla noktalamak hedefinde olduklarını ancak ilk haftalarda çok puan kaybettiklerini hatırlatan Polat, sonradan toplanan puanların da iyi olduğunu söyledi.

Polat, ikinci yarıda daha iyi olacaklarına şüphesi olmadığını da belirtirken, Hamit ve Gökdeniz'in Ali Sami Yen'de maç izlemesinin gayet normal olduğunu da söyledi.