“Küçük Sırlar” dizisindeki Çetin karakterini başarıyla canlandıran Burak Özçivit, Formsante Man dergisi ile buluştu, aşktan yaşam tarzına pek çok soruya yanıt verdi. Genç oyuncu röportajda ilginç bir de itirafta bulundu: “Dizinin yapımcıları beni Demir karakteri için düşünüyorlardı. Fakat ben, "Çetin olmazsam, olmaz" dedim.”

“Küçük Sırlar” dizisindeki Çetin karakteri için teklif nasıl geldi?

- Aslında dizinin yapımcıları beni Demir karakteri için düşünüyorlardı. Fakat ben, "Çetin olmazsam, olmaz" dedim.

Peki neden özellikle Çetin"i istediniz. Benzer yanlarınız var mı?

- Çetin benim. Her şeyi bana benziyor. Benim duygularım, benim içimdeki Burak"ların parça parça toplanmış hali.

Şu an hayatında biri var mı?

- Bilmem (gülüyor).

Tanınmış biri olmak, ilişki yaşamayı zorlaştırmıyor mu?

- Göz önünde olan yerlere gitmezsen yıpranmazsın. Ama basından kaçmak da olmaz. Zaten birlikte olduğun insan benimle ilgili çıkan haberlere göz yummalı.

Bir kadında hangi özellikler sizi soğutuyor?


- Cevap çok basit aslında; erkekler dırdır sevmiyor. ışimden dolayı kıskançlık çok oluyor. Ben kıskanç kadın sevmiyorum. ışime saygı duyulması gerekiyor. Bir de aileme saygı duyulmalı. Çünkü ben de karşı tarafa bunları yapıyorum.

KOLAY AŞIK OLMAM

İlk görüşte aşka inanıyor musunuz?


- Aşkın tarifi yok ve kolay aşık olmam. ılk görüşte sadece beğenirsiniz. Birkaç şeyi beğenince aşık olursunuz. Bir-iki konuştuktan sonra da kaptırır, gidersiniz. Sürekli aramak istersiniz. Etrafınızdakiler bile aşık olduğunuzu fark eder.

Evliliği düşünüyor musunuz?

- Evliliği eskiden çok istiyordum. Çocukları çok seviyorum. Ama bu işten dolayı şu an yapamam. 35 yaşımdan sonra düşünüyorum.

Kıskanç bir erkek misiniz?

- Kıskancım, çünkü sevgilime bağlıyım ama sorun yaratmam.

MODAYI TAKİP ETMİYORUM

Modayı takip ediyor musunuz?


- Modayı takip etmiyorum, hiç umurumda değil. Benim kendi modam var. Bir markada yeni bir ürünün çıkması beni hiç ilgilendirmiyor. Üstüme otursun, o an beğeneyim benim için yeterli.

Spor yapıyor musunuz?

- Sekiz yıl vücut geliştirme çalıştım. şimdi ise sadece futbol oynuyorum.

Boş vakitlerinizde neler yapıyorsunuz?

- Arabama vakit ayırıyorum. Tam bir klasik araba hastasıyım. Kendime dükkân gibi bir yer açtım. Orada arabamı tamir ediyorum. 72 model Camaro"m var. Bütün parçalarını Amerika"dan getirdim ve her şeyini ben yaptım.

Nasıl besleniyorsunuz?

- Dengesiz besleniyorum. Çalışırken sete yemek geliyor ve bazen biz altı saat sonra yiyebiliyoruz. Sahne bitmeden yemek yiyemiyoruz. Kahvaltı çok önemli ama ben yapamıyorum. Çok geç uyanıyorum ve kalkınca bir şey yemiyorum.

Erkek oyunculardan beğendiğin isimler kimler?

- Tolga Çevik ve Mert Fırat"ı çok beğeniyorum. Kenan Abi"yi (ımirzalıoğlu) çok seviyorum.

KIZ PEŞİNDE KOŞMAM

Biriyle birlikte olabilmek için fedakârlık yapar mısınız?


- Biriyle birlikteyken ailem dışında herkesi karşıma alabiliyorum. Ama bir kızı elde etmek için ne yaparsınız diye sorarsanız, öyle dertlerim yok. Uğraşmam, peşinden koşmam.

İlk görüşte bir kadında nelerden etkileniyorsunuz?

- İlk görüşte karşımdaki kadının yüzü beni etkiliyor. Gözler çok önemli. Eğer sevgilim olacaksa, o kişinin çok şirin ve cana yakın olması gerekiyor. Ben, çok güzel ve güzelim diye dolaşan kadınları sevmiyorum.

Röportaj: Nilgün Yıldız / Hürriyet