Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir sitenin havuzunda izinsiz yüzen 13 yaşındaki Okan Baydenk, arkadaşının "Site görevlisi geliyor" diyerek şaka yapması üzerine kaçmaya çalışırken üzerinden atlamaya çalıştığı demir korkuluğun üzerine düştü. Sağ karın boşluğuna saplanan demirden kurtulmak için bekleyen ve acı içerisinde bağıran Baydenk, 112 Acil servis ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.
Patlangıç mahallesinde yabancıların oturduğu bir sitenin havuzunda okul arkadaşlarıyla yüzen Baydenk, bir arkadaşının "Site görevlisi geliyor" diye bağırması üzerine, hızla havuzdan çıkarak kaçmaya çalıştı. Sitenin bahçe duvarından atlamak isteyen Baydenk, demir korkuluğun üzerine düştü ve demir sağ karın boşluğuna saplandı. Arkadaşları, 112 acil servisi arayarak yardım istedi.

Yaklaşık 20 dakika boyunca acı içerisinde kıvranan ve zaman zaman ağlayan çocuğun yardımına, 112 acil servis ekibi yetişti. Dr. İhsan Erhamamcı, Baydenk'i yukarıya kaldırarak demirden kurtardı. Baydenk, ambulansla hastaneye götürülürken, olay yerine gelen annesi gözyaşlarını tutamadı. Baydenk'in hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Milliyet