AYDINPOST HABER SERVİSİ - Erman Çetin'in sorularını cevaplandıran AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Demet Pilevneli, "Referandumda 2007'deki orana göre evetçi sayısı yüzde 10 oranında artış göstermiştir. Biz üzerimize düşeni fazlasıyla yaptık. O nedenle müsterihiz. AKP'li kadınlar kampanya sürecinde ev ev, ilçe ilçe dolaştı. Hepsine teşekkür ediyorum" diye konuştu.
AK Parti'nin Aydın'da bayanların en fazla ilgi gösterdiği siyasi parti olduğunu ifade eden Başkan Pilevneli, "Erkeklerin baskın olduğu siyasette bayanlardan böylesine fazla ilgi görmek gerçekten çok güzel. Toplumda kadını güçlendirirseniz aileyi güçlendirirsiniz. Aydın İl Teşkilatı olarak siyasetle uğraşmak, Aydın'a hizmet etmek isteyen, partili partisiz tüm bayanları AK Parti çatısına bekliyoruz. Çünkü Aydın'da yapacağımız daha çok iş var" dedi.
CHP'nin başörtüsü meselesindeki söylemlerini ciddi bulmadığını söyleyen Pilevneli, "Şayet samimiyseler bu konuda gerekli çalışmayı başlatsınlar. Bizler de destek verelim. Lakin başörtüsü konusunu Anayasa Mahkemesi'ne götüren yine CHP olmuştur. Bugünkü söylemleri sadece siyasidir" diye konuştu.

Pilevneli ayrıca, AKP Genel Merkezi'nin 24 Eylül'de yapacağı toplantı sonrasında referandum ve genel seçim için değerlendirme yapılacağını da sözlerine ekledi.