G.Saray'da “çatlak” polemiği her geçen gün büyüyor. Geçtiğimiz hafta perşembe günü başkan Adnan Polat"ın basın toplantısı yaparak açıklık getirdiği Haldun Üstünel krizi başka bir boyut kazandı. Polat toplantıda “Haldun benim çok sevdiğim ve 4 yıldır beraber çalıştığım bir yönetici. Küslükler olur ama biz arızaları tamir ederiz. Haldun"la barışırız” demesine rağmen cumartesi akşamı G.Saray eski 2. Başkanı Ali Dürüst"ün oğlunun düğününde Üstünel"in de kulağına gidecek şekilde ilginç cümleler kurdu.

Eski yöneticilerle sohbet eden Polat “Delikanlılık Futbol A.Ş"den istifa etmek değildir. Madem istifa ediyorsun yönetimden ayrılırsın. Onu ben getirdim. Ben yıldız yaptım. Şimdi "küstüm, oynamam" diyor. Madem oynamak istemiyor o zaman yönetimden de ayrılsın” ifadelerini kullandı. Düğünde bulunanlar bu cümleler üzerine şaşkınlık yaşadılar. Çünkü Polat en yakını olarak gördüğü ve iki gün önce basın karşısında destek verdiği Haldun Üstünel"e resmen “git” diyordu.

ÖZGÖRKEY SIKINTILI

HALDUN Üstünel"in hafta sonuna kadar tatilde olduğu Fransa"dan İstanbul"a dönmesi ve gelişmeler üzerine kesin bir karar vermesi bekleniyor. Öte yandan yönetimde sıkıntıları olan ikinci yönetici Cemal Özgörkey"in de yakın çevresine “Geçen hafta yönetimde basın toplantısının günü perşembe olarak kararlaştırıldı. Başkan toplantıda çıkıp "Çarşamba yapacaktık. Cemal"in işi olduğu için çarşamba akşamına kadar bekledi. Ama perşembe yapınca İzmir"e döndü" açıklaması yaptı. Senaryolara gerek yok. Herkes herşeyin nasıl olduğunu biliyor” dediği öğrenildi.

Vatan