Yurt dışında hazırlıklarını sürdüren Delgado"nun testleri geçmesiçok zor

Sezon başında geçirdiği operasyonla ilk yarı için sözleşmesini donduran Matias Delgado"nun sağlık problemlerinin ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Yurt dışındaki tatilini fizyoterapistiyle birlikte geçiren Beşiktaşlı oyuncunun, kendini ikinci yarıya hazırladığı öğrenilirken, Arjantinli oyuncunun doktor raporuyla birlikte geleceği bildirildi. Delgado"nun hem İstanbul"da, hem de Antalya"daki kampta testlerden geçirileceği fakat bunun sonuçlarının büyük bir olasılıkla olumsuz çıkacağı iddia edildi.

Sakatlardan iyi haber
Beşiktaş Yönetimi"nin ise yaşanan bu gelişmelerin ardından Delgado"nun babasıyla temasa geçeceği ve bonservisini çıkarmama konusunda anlaşma zemini arayacağı öğrenildi.
Bu arada Rüştü"nün, 27 Ocak"ta, Konya Şekerspor ile Ziraat Türkiye Kupası"nda son grup maçını oynayacak olan Beşiktaş"ta yaşanan bu gelişmenin üzerine kaleci transferini şimdilik beklemeye aldıkları vurgulandı. Orkun, Cenk ve Murat Şahin gibi file bekçilerini listesinde bulunduran Mustafa Denizli yaşanan bu gelişmeden memnun olduğu öğrenildi.
Orbit kemiğindeki kırık nedeniyle ameliyat olacak olan İtalyan oyuncunun yüzündeki ödemin indiği yarın ameliyat olacağı ifade edildi. Ferrari"nin de 27 Ocak"taki kupa maçına yetişebileceği ifade edildi./milliyet