Aydın’da belediye ve çeşitli sivil toplum örgütleri saldırıyı lanetlerken, Adnan Menderes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Eren’den ilginç bir açıklama geldi. Yıllarca hayvanlar alemini araştıran Profesör Doktor Eren, “Hayvanlar aleminde bile böyle bir şey yok. Terörü ve teröristleri şiddetle lanetliyorum” dedi. 
Kalleşçe saldırıları yapan teröristlerin, önünde sonunda mutlaka öldürüleceklerini inandığını belirten ADÜ Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Eren, “Menfur saldırıda şehit düşen kahramanlarımıza rahmet, ailelerine baş sağlığı diliyorum. Vatanın bölünmez bütünlüğü, ülkenin huzuru ve esenliği için şehit olan Mehmetçiklerimizi milletimiz, hiçbir zaman unutmayacak, sonsuza kadar sevgi ve saygıyla hatırlayacaktır” dedi. 
Alçakça yapılan bu saldırıları yapanların insanlıkla yakından uzaktan bir alakası olamayacağını belirten Prof. Dr. Eren, yıllardır hayvanlar alemini incelediğini hatırlatarak “Hayvanlar aleminde bile böyle bir şey yok. En vahşi doğada bile bir şekilde ilişkiler vardır. Ama bu hainler de bilmelidir ki, önünde sonunda mutlaka öldürüleceklerdir” dedi.