ERZİNCAN"da, TEDAŞ görevlisi olduğunu ve sayaç kontrolüne geldiğini söyleyerek bir eve giren kimilği belirsiz gaspçı, ev sahibi 35 yaşındaki Güler Vural"ı, 5 yaşındaki kızı Esra"nın gözleri önünde öldürdükten sonra kolundaki 5 bileziği de alıp kaçtı.

Olay, bugün saat 09.30 sıralarında Bahçelievler Mahallesi, 54 sokakta 5 numaradaki iki katlı müstakil evde meydana geldi. Sanayide oto elektrikçisi eşi Tuğrul Vural"ı işine, iki çocuğunu okula uğurlayan 3 çocuk annesi Güler Vural, bir yandan küçük kızı Esra'nın bakımıyla ilgilenirken, bir yandan da sabah temizliği yapmaya başladı. Bu sırada kapı zili çalınca açan Güler Varal'a karşısındaki kişi, “TEDAŞ görevlisiyim sayacı kontral edeceğim” diyerek içer girdi.

Görevli sandığı kişinin bıçağını çıkarması üzerine kendisine dışarı atan Güler Vural, "İmdat" diye bağırıp komşularına sesini duyurmak istedi. Saldırgan bunun üzerine kapının önünde yakaladığı genç kadını saçından tutarak eve soktu. Evden gelen gürültü ve çığlıkları karı- koca arasında kavga sanan komşular, karışmak istemedi.
Saldırgan Güler Vural'ı, 5 yaşındaki kızı Esra'nın gözleri önünde karnına sapladığı 5 bıçak darbesiyle öldürdü ve kolundaki5 bileziği alarak kaçtı.

Komşuları çığlıklar gelen Vural Ailesi'nin evinden, elbiseleri kan içinde bir kişinin çıkıp kaçtığını görünce hemen polisi aradı. Bu arada Güler Vural'ın eşi Tuğrul Vural'a da haber verildi. Hemen eve gelen Tuğrul Vural, eşinin öldürüldüğünü görünce sinir krizleri geçirdi. Annesining özleri önünde öldürülmesinin şokunu yaşayan kızı Esraya Sarılan Tuğrul Vural'ı, gelen yakınları teselli etmeye çalıştı.

Olay yerinde incelemede bulunan polis, görgü tanıklarının ifadelerini alarak saldırganın robot resmini çıkardı. Savcının incelemesinden sonra Güler Vural'ın cesedi otopsi için Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Polis kentin giriş ve çıkışlarını tutarak, eli kanlı gaspçının yakalanması için operasyon başlattı.


MİLLİYET