Kastamonu'nun Devrekani ilçe merkezinde dün gece saat 23.30 sıralarında meydana gelen olayda, akli dengesi yerinde olmayan 29 yaşındaki şahıs annesini av tüfeğiyle öldürdükten sonra eve gelen polis memurunu da bacaklarından vurdu.

Edinilen bilgilere göre Devrekani ilçe merkezinde meydana gelen olayda akli dengesi yerinde olmayan Caner Ergün (29), annesi ve babası ile tartıştı. Baba Cemil Ergün polisten yardım istemek üzere evden ayrılınca, Caner Ergün annesi Necibe Ergün'ü av tüfeği ile vurarak öldürdü. Ergün, babasıyla birlikte eve gelen polis memuru Tevfik Özarslan'ı da av tüfeyle sağ bacağından yaraladı. Olay sırasında polis memurunun tabancasından çıkan mermilerin hedefi olan Caner Ergün, ağır yaralandı.
Kastamonu Doktor Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne sevk edilen polis memuru Tevfik Özarslan, ilk tedavisinin ardından Ankara'ya sevk edilirken, Caner Ergün de ameliyata alındı. Ergün'ün hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

POLİSLER HASTANEYE KOŞTU

Yaralı polis memuru için telsizden kan aranıyor anonsu yapılmasının ardından Emniyet Müdürü Yusuf Albayrak başta olmak üzere bir çok polis, kan vermek için Dr.Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne gitti.

HABERTÜRK