Cruise'la evlendikten sonra büyük bir değişime uğrayan aktris, sinema ve televizyon dünyasından elini ayağını çekerken 'anne' ve 'eş' portresiyle daha çok ön plana çıktı, eskisi kadar görünümüne özen vermeyen bir kadına dönüşüverdi.

İsminin bir yıldız gibi parladığı dönemde evlendi, çok genç yaşta anne oldu ve Tom Cruise gibi tüm dünyanın severek izlediği bir aktörün yükünün yarısını kendi omuzlarına aldı. Katie Holmes'un zaman içindeki hızlı değişimine tanıklık eden 2000'lerin başından bugüne gelen fotoğraf yolculuğunda aktrisin eskisine göre çok daha sade ve özensiz olduğu dikkatlerden kaçmıyor.

Üç gün önce eşinin son filmi Valkyrie'nin Japonya turnesi için Tokyo'ya giden Holmes, uzun zamandan beri ilk defa bu kadar iyi görünüyordu. Tom Cruise'la objektiflere pozlar veren Holmes, kısa olan saçlarına ek saç takarak o eski haline geri dönmüş gibiydi.

Çiftin etrafını saran meraklı Japonlar, onlardan imza almak için büyük bir izdihama neden olurken, Tom ve Katie'nin 'ezber' pozları da yine patlayan flaşlar altında kendini fazlasıyla belli etti.

Holmes, sağlık fışkıran cildi ve uzun saçlarıyla, aktörün bundan yıllar önce aşık olduğu kadına dönmüştü. Ancak mor ve kırmızı renklerle kombine edilmiş elbisesi, sadelikten uzak, bu defa da fazlasıyla rüküş bulundu.

GAZETEPORT