İngiltere'de yayımlanan “The Guardian” gazetesi Aston Villa'nın Tuncay Şanlı ve takım arkadaşı Stewart Downing'i transfer etmek istediğini yazdı.

“The Guardian” gazetesi, geçen sezon Premier Lig'den düşen Middlesbrough'da forma giyen Tuncay Şanlı ile Stewart Downing transfer etmek istediğini belirtirken, Middlesbrough'nun ise iki futbolcusu için 20 milyon sterlin değer biçtiğini öne sürdü.

Middlesbrough'nun Downing için 12, Tuncay için ise 8 milyon sterlin civarında değer biçtiğine dikkat çeken Guardian, Aston Villa'nın ise her iki futbolcu için de daha düşük bir ücret ödemeyi tasarladığını bildirdi.

The Guardian, Stewart Downing'in ayağındaki kırık nedeniyle Ekim ayına kadar sahalardan uzak kalacak olmasının Aston Villa'nın kafasındaki bu “paket transfer” planını karmaşık hale getiren bir unsur olduğunu da kaydetti.

Haberde Tuncay'ın Aston Villa'ya çok şey katabileceği, ancak bu futbolcuya da Aston Villa'nın yanısıra Everton ve Fenerbahçe kulüplerinin de ilgi duyduğuna dikkat çekildi.

Tuncay için gayriresmi bir transfer girişimi yapan Everton'ın teklifinin Middlesbrough'nun Tuncay için düşündüğü rakamın altında kaldığı da vurgulandı. - vatan