Son görüşmede, Daum"un her şeye "Tamam" deyip, F.Bahçe kulübünü zora sokmasına sinirlenen Yıldırım, artık Alman hocanın tazminat görüşmelerini yapmıyor.. Bu görevi yönetime devreden başkan, rakam ne olursa olsun parayı kulübün kasasından çıkartmayacak.

GÜN geçtikçe daha net anlaşılıyor ki, Christoph Daum ile F.Bahçe yönetimi arasındaki "anlaşmazlık" değil, bariz bir biçimde "hesaplaşma." Alman hocanın ilk F.Bahçe macerasında tattırdığı Denizli faciasının yaşandığı hafta devamlı olarak Aziz Yıldırım"ın yanına gidip zam isteyen Daum"un bu hareketini, başkan unutmamışa benziyor..

HELE bu hezimeti Trabzon maçında tekrar yaşatmış olması Yıldırım"ın Daum"a tahammülsüzlüğünü iyice arttırdı. Öyle ki taraflar, yaklaşık 15 gündür sıkı pazarlık içindeler. Herkesin tek amacı Daum"un tazminatı. Fakat..

BU süreçte hocanın hem Türk medyasına hem de Alman basınına verdiği demeçleri, her gün Samandıra"dan yeni mesajları, göndermeleri, Aykut Kocaman"ın bekleyişi sadece tek bir şeye zarar veriyor: F.Bahçe kulübü.

KULÜBÜN imajı bu kadar zedelenirken, taraflar arasında uçurum olduğunu düşünenler yanılıyor.. Çünkü pazarlıkları yakından takip eden VATAN, iki tarafın da isteklerini öğrendi.

SON görüşmede F.Bahçe, “2 milyon Euro tazminat öderiz.. Fakat bunu 2 yıla yayarız” teklifini yaptı.. Daum ise “2.6 milyon Euro"yu peşin isterim.. Ayrıca yardımcılarımın tümüne de tazminat ödeyeceksiniz” cevabını verdi. Yani Daum"la aradaki fark 600 bin Euro+bir takım tazminat ödemeleri..

AKLI 700 BİN EURO"DA!

PEKİ F.Bahçe bu isteği neden kabul etmiyor? İnsanın aklına sadece Christoph Daum"a olan sevgisizlik geliyor.. F.Bahçe gibi maddi gücü yüksek bir kulüp için "devede kulak" kalacak bu ücreti ödememenin başka ne gibi bir sebebi olabilir ki?

BU arada Daum"un yönetimle anlaşmak için maaşının 1 Temmuz"daki ilk taksidini beklediği de iddia ediliyor. Sözleşmesindeki madde gereği, 3.3 milyon Euro olan yıllık maaşın 700 bin Euro"sunu 1 Temmuz"da yatırmak zorunda olan yönetimin hamlesini bekleyen Alman hoca, eğer para yatmazsa elini daha da güçlendirecek. Yönetimin ise parayı zamanında yatırıp, daha sonra bu rakamı tazminattan düşmesi bekleniyor.

Vatan