ONUN da miadı doldu... Hagi"nin alınmasını çok istediği kaleci Zapata, 2 ay içinde sınıfta kaldı. Sezon sonuna dek 300 bin Euro"ya anlaşılan Kolombiyalı"nın G.Saray kariyeri sezon sonunda noktalanacak.

Performansıyla sınıfta kaldı!

F.Bahçe derbisinde Alex"in galibiyet golüne engel olamayan ve toplamda 14 gol yiyen kalecinin, Ufuk"tan hiçbir artısının olmadığı kararı alan yönetim, sezon sonu Hagi ile birlikte Rumen hocanın getirdiği 33 yaşındaki eldiveni de gönderecek. Önümüzdeki yıl için 500 bin Euro"ya anlaştığı Kolombiyalı ile anlaşıp yollarını ayıracak. Hagi"nin de Fenerbahçe derbisi sonrası kefil olarak sarı kırmızılı takıma getirdiği Kolombiyalı"ya soyunma odasında fena halde gürlediği ortaya çıktı. Hagi"nin Zapata"ya, “Bu sen olamazsın. Şaşırıyorum. Bir maçı da sen al. Takıma maç kazandırdı, Zapata iyiydi diyeyim” sözleri ile tecrübeli eldivene isyan ettiği ortaya çıktı.
Morgan De Sanctis"ten 2 rekor
G.SARAY"ın eski kalecisi Morgan De Sanctis, Napoli"de iki rekora imza attı. 21 Kasım"dan bu yana takımının evinde oynadığı maçlarda gol yememe rekorunu 799 dakikaya çıkartan file bekçisi, Castellini"nin unvanını elinden aldı. Aynı maçta 21 dakika filesinde gol görmedi ve eski kalecinin 763 dakikalık gol yemezlik rekorunun da sahibi oldu.