Oynadığı dizilerin Orta Doğu ülkelerinde gösterilmesinden sonra bu ülkelerde tanınan oyuncu Tuba Büyüküstün'ün Suudi Arabistan'a geldiği söylentisi, hayranlarının oyuncunun kaldığı sanılan otelin önünde toplanmalarına neden oldu.

Tuba Büyüküstün hayranı Suudi gençlerin, iki gün boyunca otelin önünden ayrılmamaları üzerine polis müdahale etmek zorunda kaldı.

Okaz gazetesindeki habere göre, Büyüküstün hayranı kadın ve erkekler, oyuncunun film çekimi için geldiğini duyunca, kaldığı söylenen otele gitmek için Asir şehrine akın etti.

Büyüküstün'ün, Asir kentinde "İkimiz Arasında" isimli bir film çekimi için bulunduğunu sanan hayranları, oyuncunun orada olmadığını öğrenince hayal kırıklığına uğradı.

Otelin önünde bekleyen gençler, polisin Büyüküstün'ün orada bulunmadığını ve haberin gerçek olmadığını söylemesine rağmen dağılmak istemedi. Bunun üzerine güvenlik güçlerinin olaya müdahale ettiği ve kalabalığı dağıttığı öğrenildi.

Bu sırada ortaya atılan, oyuncunun halk pazarına gittiği haberi üzerine, o tarafa yönelen gençlerin daha sonra kendiliğinden dağıldığı belirtildi.