İŞTE O VİDEO

AYDINPOST HABER SERVİSİ-29 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesinde AK Parti'de de yoğun mesai devam ediyor. Geçtiğimiz hafta 20 yıllık hayat arkadaşını kaybeden Belediye Başkan adayı Mustafa Ancın, düzenlendiği basın toplantısıyla da vefat sonrası basın mensuplarıyla biraraya geldi.
Aydın için önemli projeler hazırladıklarını ve ayakları yere basan çalışmalar olduğunu ifade eden Mustafa Ancın, konuşmasına eşinin ölümüyle başladı ve şunları söyledi:
"Vefat olayının üzerinden saatler geçmemişken, bu konu üzerinden bile bir takım siyasi amaç güderek bunu medya mensuplarının kullanmış olması beni ziyadesiyle üzmüştür. Adaylıktan çekileceğime dair bir takım dedikodular medya organlarına yansımıştır. Böylesine önemli ve bizim için ützücü bir günde dahi amacına hizmet etmekten çıkmış ve kontrol edilemez bir yapıya bürünmüş kurumları kınadığımı belirtmek istiyorum. Adaylığımın açıklandığından bu yana Aydın'a hizmet için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu acı olay, bizleri bu amacımızdan bu niyetimizden ve bu sevdamızdan asla vaz geçirmemiştir. Biz gücümüzü, millet alıyoruz. Ancak ölüm bizi bu yoldan döndürür. Fakat ölürsek de kalanlar ölenin yerine geçer ve bu davayı devam ettirir. Bizim siyasi ahlakımızda bu tür şeyler yok. Aydın'a yakışır tertemiz bir sayfa açmak üzere duruşumuzu bozmadan yolumuza devam ediyoruz. Bu acılı günde başta Sayın Başbakanımız olmak üzere, teşkilatımızın büyüklerine, teşkilat üyelerine, Aydın Devlet Hastanesi çalışanlarına, tüm Aydınlılara teşekkürlerimi iletmek istiyorumm. Biz çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz."

AYDIN KABUĞUNU KIRACAK
Biz Aydın'ı ortak akılla yöneteceğiz. Belediye başkanı olduktan sonra ekibi genişleterek ciddi mesai vereceğiz. Aydın'ın beyingücü envanterini çıkarttık. 250 ilim adamıyla birinci Aydın şurasını gerçekleştireceğiz. Sonrasında da Aydın'a yep yeni bir vizyon kazandıracağız. Aydın bizim dönemimizde kabuğunu kıracak. Büyük şehir olmaya namzet bir il olacak. Potansiyellerimizi hareket geçirmeyi düşünüyoruz" dedi.
Mustafa Ancın'ın 28 sayfadan oluşan proje kitapçığı da konuşmalar sırasında partililere ve basın mensuplarına da dağıtıldı, sinevizyon desteğiyle de sunum gerçekleştirildi.