Gazete Habertürk'ün haberine göre Antalya"da yaşayan 97 yaşındaki Yunus K., yatalak eşine ve kendisine ölünceye kadar bakması için Tuğba Y. (20) ile anlaştı ve kendisi öldükten sonra üzerine tapulu iki apartman dairesinden birinin Tuğba Y."ye verilmesini noter huzurunda taahhüt etti. Aradan 1 ay bile geçmeden Yunus K."nin oğlu Musa K. ve torunu Serkan K. hem genç kızı hem de yaşlı adamı darp ettikleri iddiasıyla tutuklandı. Oğlundan ve torunundan şikâyetçi olan Yunus K. bu olaydan sonra tapuya gidip vaat ettiği daireyi Tuğba Y."nin üzerine geçirdi.

Ancak genç kız, çok geçmeden Yunus K."nin kendisine cinsel tacizde bulunduğunu ileri sürerek evi terk etti. Bunun üzerine Yunus K., Tuğba Y."nin kendisini tehdit ederek evinin tapusunu üzerine geçirttiği iddiasıyla dava açtı; genç kız da bu iddiaya karşı itiraz davası açtı. Bu arada Musa K. ve oğlu Serkan K. hakkında da "yağmaya teşebbüs" suçundan dava açıldı. İlk ifadesini değiştiren Yunus K. oğlu ve torunundan şikâyetçi olmadığını, Tuğba Y."nin kendisine yalan söylettirdiğini iddia edince tutuklular tahliye edildi. Davaların görüşülmesine ise halen devamediliyor.

HEP TACİZ EDİYORDU

Sözleşme gereği Yunus K. ve eşine ölünceye kadar bakması gerektiğini ancak tacizlerden bıktığını söyleyen Tuğba Y., “Bana gençliğinde yaşadığı cinsel ilişkileri anlatıyor, benimle de aynısını yapmak istediğini söylüyordu. Bir ara, benimle aynı yatakta yatmak istediğini söyledi. İlk başta kabul etmedim ama ısrarları karşısında "Nasılsa bu dedenin bana zarar verecek hali yok" dedim ve izin verdim. Saçımı okşayıp öpmeye kalkıştığında tepki gösteriyordum ama yanımda uyumasına da izin veriyordum. Bir gün Viagra alıp geldi. Hapları içmesi halinde ölebileceğini anlattım. Yarım saat arayla 4 hapı içti. Kıpkırmızı oldu ancak ereksiyon olamadığını söyledi” dedi.

ERKEK DEĞİL MİSİN?

Yunus K. ise “Bir süre sonra koca bulup evlenmesi gerektiğini anlattım. O da "Sen erkek değil misin? Beni idare edersin" dedi. Benim 13 yıldır erkekliğim yok fakat beni baştan çıkarmaya çalıştı. Evi verince benimle aynı yatağı paylaşmaya başladı. 4 ay birlikte yattık. Her gün "Sen ölmüşsün" diye söylenirdi. Çocuğum gibi gördüğüm için sevip okşuyordum. Birlikte olabilmek için bana hap da içirdi. Oğlum ve torunum tutuklandıktan sonra da beni tehdit etti. Korktuğum için dairenin tapusunu verdim. Fakat satıştan sonra yatağı ayırdı. Sonra da bizi terk etti” dedi./milliyet