İngiltere’de 14 ve 15 yaşlarında iki kız kardeşin, miras için dedelerini öldürmeye kalkmadan önce Google arama sitesinden "adam öldürmenin 1000 yolu", "nasıl adam öldürülür" ve "iz bırakmadan adam öldürmenin on kolay yolu" gibi anahtar cümlelerle araştırma yaptıkları ortaya çıktı.

Daily Mail’in haberine göre, İngiltere’nin Winchester kentine bağlı Hans adlı köyde yaşayan ve yasal nedenlerle kimlikleri saklı tutulan 48 yaşındaki bir kadınla çocukları, kadının üvey babasının mirasına konmak için vahşice bir yönteme başvurdu.

Winchester Kraliyet Mahkemesi yargıcının iddiasına göre, 48 yaşındaki kadın, 14 ve 15 yaşındaki kızları ve 16 yaşında oğlu ile oğlunun kız arkadaşını yanına alarak korkunç bir plan kurdu.

 

Dehşet ailesi, bunama sorunu yaşayan 87 yaşındaki yaşlı adamı öldürmek için önce internet üzerinden araştırma yaptı. "Adam öldürmenin 1000 yolu", "nasıl adam öldürülür" ve "iz bırakmadan adam öldürmenin on kolay yolu" gibi anahtar cümlelerle Google arama motorundan araştırma yapan ailenin 14 ve 15 yaşındaki kızları, bunama sorunu yaşayan dedelerini öldürmek için önce "korkutma" yöntemine başvurdu.

Kız kardeşler, ağabeyleriyle beraber birkaç kez dedelerinin camına taşlar atıp korkudan ölmesini bekledi. Kardeşler ayrıca dedelerinin otomobilinin benzin hortumunu keserek otomobilde yangın çıkararak dedelerini öldürmeye çalıştı.

Yöntemlerin hiçbiri işe yaramayınca dehşet ailesi daha korkunç bir yönteme başvurdu.

48 yaşındaki anne geçen yıl Kasım ayında bir akşam üvey babasının evinin önünde bayılma numarası yaparak 87 yaşındaki adamı dışarı çıkardı.

Karanlıktan yararlanarak bahçedeki köşelere saklanan kız kardeşlerle erkek kardeş ve onun kız arkadaşı bahçeye çıkan yaşlı adama, plastik torbalara koydukları tuğlalarla vurmaya başladı.

Yaşlı adama acımasızca vuran dehşet ailesi, dedelerinin öldüğüne kanaat getirdikten sonra silah olarak kullandıkları torba ve tuğlaları saklayıp polisi aradı.

Aile, polise dedelerinin saldırıya uğradığını söyledi. Ancak hesaba katmadıkları bir şey oldu ve 87 yaşındaki adam aldığı büyük yaralara rağmen yaşamayı başararak torunlarıyla kızını yakalattı.

Dehşet ailesi, adam öldürmeye tam teşebbüs suçlamasıyla Winchester Kraliyet Mahkemesi’nde yargılanmaya başladı.