Seda Sayan, Kanal D"de yeni reality show"uyla “Susma” diyecek. Sayan, yaşanmış kadın hikâyelerini "araştırmacı" kimliğiyle ekrana taşıyacağı programda Münevver Karabulut cinayetini de ele alacak

“EN Güvenilir Ünlüler” listesinde birinci sırayı kimseye bırakmayan Seda Sayan, yeni yayın döneminde yine Kanal D"de yepyeni bir reality show"la ekranlara dönüyor. Yapımcılığını, “Objektif” adlı haber araştırma programını da hazırlayıp sunan Kadir Çelik"in üstlendiği “Susma”, hafta içi her gün öğleden sonra kuşağında canlı yayınlanacak. Kadınların sorunlarından ve yaşanmış kadın hikâyelerinden yola çıkılarak hazırlanacak programda, cezaevlerinde, herhangi bir suçtan dolayı hapis yatan, suça bir şekilde bulaşmış kadınların yaşanmış hikâyeleri dramatize görüntülerle canlandırılacak.
Seda Sayan-Onur Şan




SEDA Sayan"ın cezaevlerinde kadınlarla yaptığı röportajlarla olayların örgüsü daha da güçlendirilecek. Programda, canlandırma ve etkili röportaj görüntülerinin yanı sıra, stüdyo bölümünde, çarpıcı olayların aktörleri ve tanıkları Seda Sayan"la buluşarak, sürpriz konukların da katılımıyla olaylar masaya yatırılacak. Sayan, yeni programında, Etiler"de bir çöp konteynırında cesedi bulunan Münevver Karabulut"un cinayetini de ele alacak.



Vatan