Sarı-lacivertli yönetimin, İspanyol hoca ile anlaşmaya vardığı bildirildi. Milliyet'ten Mehmet Çiftçi'nin haberine göre, Aragones"in avukatı Vicente Montes, “Hem Fenerbahçe, hem de biz fedakârlık yaptık” dedi

Sarı-lacivertli kulübün sözleşmesini feshetmek için uzun süredir pazarlık yaptığı Luis Aragones ile anlaşmaya vardığı bildirildi.

İspanyol hocanın avukatı Vicente Montes, tarafların FIFA"ya gitmeme konusunda görüşbirliğine vardığını belirterek, “Hem Fenerbahçe, hem de Aragones fedakârlık yaptı” dedi.

Montes, Luis Aragones"in Türk basınında çıkan haberlerin aksine uzlaşmacı bir tavır sergilediğinin altını çizerek, “İki tarafın da kendi çıkarlarını koruyan bir yol izlemesi çok doğal. Ancak sözleşmedeki bazı maddelere saygı gösterilmesi gerekiyordu” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe"nin tazminat konusunda pazarlık yapmasını normal karşıladığını da kaydeden Montes, sarı -lacivertli kulübe uzlaşma yolunu seçtikleri için teşekkür etti.

Vicente Montes, bu hafta içinde son kez bir toplantı yapılacağını da vurguladı, “Karşılıklı imzalar atılmadan bu işe yüzde 100 bitti demek istemiyorum. Ancak olumlu havayı yakaladık” dedi. vatan