KIRKLARELİ"nin Babaeski İlçesi"nde taziye ziyaretinden bisikleti ile evine dönen 76 yaşındaki Hüdayi Gürsel, dengesini kaybedince öğrenci taşıyan servis minibüsünün altına girdi. Kaza sonrası ağır yaralanan ve kanlar içinde yerde yatan Gürsel"e elinden tutan bir kişi "Dayan ambulans geliyor, kurtulacaksın" diye moral vermeye çalıştı.

Kaza, bugün sabah saatlerinde Dindoğru Mahallesi, Fatih Caddesi üzerindeki tren yolu köprüsünün altında meydana geldi. Vefat eden bir yakınının evine taziye ziyareti yapktıktan sonra sonra kendi evine dönmek için bisikleti ile yola çıkan Hüdayi Gürsel, yolda dengesini kaybedince Babaeski Anadolu Lisesi öğrencilerini okula taşıyan 49 yaşındaki Hamit Ugleninoğlu yönetimindeki 39 NP 414 plakalı servis minibüsünün altına girdi. Kanlar içinde yerde yatan Hüdayi Gürsel'in yardımına çevreden geçen vatandaşlar koştu.

Başından aşırı miktarda kan akan Gürsel"in elinden tutan bir kişi, “Dayan ambulans geliyor, kurtulacaksın” diye moral vermeye çalıştı. Olay yerine gelen ambulansla Babaeski Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Gürsel, burada yapılan ilk tedavisininin ardından durumu ciddi olduğu için ambulansla Trakya Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Servis minibisü şoförü Hamit Ugleninoğlu polis tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Milliyet