Antalya'nın Altınova Semti'nde oturan 31 yaşındaki Neriman Eren, eşinin dayağından kurtulmak için 2'nci kattaki evinin balkonundan atladı. Dayaktan gözü moraran, düşme sırasında da ayağı incinen Neriman Eren hastanede tedaviye alındı.
 
Olay, sabaha karşı saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Aşırı derecede alkollü olarak eve gelen Yunus Eren, iddiaya göre tartıştığı eşi Neriman Eren'i dövmeye başladı. Şiddetin dozu artınca balkona kaçan Neriman Eren, 2'nci kattaki evin balkonundan atladı. Komşularının ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, kadına ilk müdahaleyi düştüğü yerde yaptı. Daha sonra Antalya Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürülen Neriman Eren, tedaviye alındı. Eren'in eş dayağında gözünün morardığı, atlama sırasında da ayağının incindiği belirtildi.
 
Görgü tanıklarının, eşini balkondan attığını söylemesi üzerine gözaltına alınan Yunus Eren, Kepez Polis Merkezi'ne götürüldü. Aşırı derecede alkollü olan Yunus Eren, olay anında içeride uyuduğunu ve tek çocuğunun annesi Neriman Eren'in evlerinin balkondan aşağıya atladığını ileri sürdü.
 
Hastanede tedaviye alınan ve sağlık durumu iyi olan Neriman Eren ise polise verdiği ifadede, eşinin alkol aldıktan sonra kendisini dövmeye başladığını, şiddetten kaçmak için de balkondan atladığını söyledi.
 
Polis olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.(DHA)