Olay, Ceyhan ilçesine bağlı Körkuyu köyünde meydana geldi. Köyde bekçilik yaparak geçimini sağlayan evli ve 4 çocuk babası 41 yaşındaki Adnan Bozcalar, kızı S.M. ile eşi Seyran Bozcalar’ı henüz belirlenemeyen nedenle tartıştı. Tartışma sonunda bekçi, eşini ve kızı darp etti. Darp edilen anne-kız, iddiaya göre kendisini döven babasını öldürmek için plan yaptılar. Seyran Bozcalar, kocasının akşam yemeğini hazırlarken içine fare zehri attı. Kızı S.M. ise babasının akşam yemeğini bekçilik yaptığı yere götürdü. 
 
Evden hazırlanıp gelen yemeği yedikten sonra fenalaşan Adnan Bozcalar, çevredekiler tarafından Ceyhan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanenin acil servisine bilinci kapalı olarak götürülen Bozcalar, ilk müdahalenin ardından Adana Balcalı Hastanesine sevk edildi. Adnan Bozcalar burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 
 
KIZI İTİRAF ETTİ 
Hastanede otopsi yapılan Adnan Bozcalar’ın midesinde fare zehiri kalıntıları bulundu. Bunun üzerine hastane görevlileri, jandarmaya cinayet ile ilgili bilgi verdi. soruşturma başlatan jandarma, bekçinin yediği yemekten incelemek üzere numune aldı. Yemeği hazırlayan anne kızın ifadelerine başvuruldu. Jandarmanın sorguladığı 15 yaşındaki S.M. ile annesi Seyran Bozcalar, ilk olarak köpek için hazırladıkları yemeğin yanlışlıkla Adnan Bozcalar’a gittiğini söylediler. 
 
Çapraz sorguya alınan S. M., suçunu itiraf ederken, "Babam bizi hiçbir sebeb yokken dövdü. Annemde içine zehir katarak hazırladığı yemeği babama götürmemi söyledi" dediği öğrenildi. Jandarmada ifade verme işlemi tamamlanan anne-kız adliyeye sevk edildi. S.M. ile annesi Seyran Bozcalar, tutuklanarak cezaevine gönderildi. (DHA)