Fatih'te 20 yaşındaki Nurol Yılmaz annesinin ve kardeşlerini sürekli dövdüğü gerekçesiyle tartıştığı babası İrfan Yılmaz'ı (45) tabancayla vurarak öldürdü. Annesinin gözleri önünde babasına iki kurşun sıkarak öldüren Yılmaz polise teslim oldu. Nurol Yılmaz tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"ANNEMİ VE KARDEŞLERİMİ SÜREKLİ DÖVÜYORDU"
Edinilen bilgiye göre Yılmaz ifadesinde şunları söyledi: " Bayramdan bir gün önce babam eve yine alkollü geldi. Evde annem ve ben ve kızkardeşim vardı. Babam bize küfür etmeye başladı. - Hepinizi öldüreceğim- dedi. Dolapta saklı silahı almak istedi. Ben ondan önce davrandım. Elinde bıçak vardı. Bana saldırdı. O sırada tabanca ateş aldı. İkinci kurşunda şok geçirdiğim için ateş aldı" dedi. Anne Ergül Yılmaz eşinin aile içinde sürekli küfür ettiğini ve huzursuzluk çıkardığını söyledi. Nurol Yılmaz'ın kardeşleri de babaları İrfan Yılmaz'ın annelerini devamlı olarak dövdüğünü ve eve hep alkollü geldiğini söylediler.

TUTUKLANDI

Fatih Tevfik Fikret Erciyas Polis Merkezi'nde işlemleri tamamlanan Nurol Yılmaz Fatih Adliyesine sevk edildi. Yılmaz çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
DHA