Kazım Dirik İlköğretim Okulu'nun birinci olduğu bilgi yarışmasında ikinciliği Vali Kadir Uysal İlköğretim Okulu, üçüncülüğü ise Feriha-Ruhi Karakaş İlköğretim Okulu elde etti.
Davutlar Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen bilgi yarışmasında öğrenciler büyük heyecan yaşadı. Öğrencilere, Türkçe: 5, Fen: 5, Sosyal Bilgiler: 5, Matematik: 5, Genel Kültür: 5 tane olmak üzere toplam 25 soru soruldu. Türkçe, Sosyal Bilgiler, Matematik, Genel Kültür, Fen Bilgisindeki konularından hazırlanan yarışma oldukça çekişmeli geçti. Yarışmada birinciliği az bir farkla kazanan Kazım Dirik İlköğretim Okulu yarışmalarda Davutlar'ı temsil edecek.
Bilgi yarışmasında Davutlar birincisi olan Kazım Dirik İlköğretim Okulu'nu temsil eden öğrenciler, Davutlar Belediye Başkanı Tuncay Uysal tarafından birer çeyrek altınla ödüllendirildi. Ayrıca, yarışmada dereceye giren 3 okula Davutlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Umut Şenol, Serbest Muhasebeci İbrahim Başlık ve Davutlar Kültür Turizm Tanıtma ve Gençlik Spor Kulübü Başkanı Selim Alper tarafından birer renkli yazıcı hediye edilirken, Nefis Butik, Umut Kırtasiye ve Zafer Dershanesi tarafından ise tüm öğrencilere çeşitli armağanlar verildi.
Bilgi Yarışması'nın finalini izleyen Kuşadası Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Türkkan, “Düzenli, planlı ve disiplinli çalışmanın meyvelerini toplayan okullarımızı kutluyorum. Ayrıca bu öğrenciler üzerinde emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Mayıs ayında Kuşadası'nda yapılacak olan bilgi yarışmasında Davutlar'ı temsil edecek Kazım Dirik İlköğretim Okulu öğrencilerine başarılar dilerim” dedi.