Türkiye'nin önemli işçi liderlerinden, 1980'de uğradığı silahlı saldırı sonucu can veren DİSK Başkanı Kemal Türkler'in katil zanlısı Ünal Osmanağaoğlu hayatını kaybetti. Türkler'in kızı Nilgün Soydan, zaman aşımı ile cinayetten ceza almayan Osmanağaoğlu'nun artık ilahi adalete hesap vereceğini söyledi. 12 Eylül döneminin karanlık figürlerinden Ünal Osmanağaoğlu, 1978'de Ankara Bahçelievler'deki Türkiye İşçi Partili (TİP) 7 öğrencinin katledilmesi olayına karışmıştı. 22 Temmuz 1980'de ise dönemin DİSK Genel Başkanı Kemal Türkler'in silahlı saldırı sonucu öldürülmesiyle ilgili arananlar listesinde yer alıyordu. Cinayetle ilgili Türkler'in kızı Nilgün Türkler de olaya tanık olmuş ve Osmanağaoğlu'nu teşhis etmişti. 

ZAMANAŞIMI KURTARDI 
Kardeşinin kimliğiyle Avustralya'ya giden Osmanağaoğlu, 1989'da uyuşturucu kaçakçılığından hüküm giyerek 3 yıl hapis yattı. 1999'da Kuşadası'nda bir milli parkta işletmecilik yaparken yakalanıp cezaevine konuldu. Bahçelievler katliamından yargılanan Osmanağaoğlu, 1 Kasım 1999'da her cinayet için ayrı olmak üzere yedi kez ölüm cezasına mahkûm edilmiş, idam cezasının kaldırılması ve yattığı süre dikkate alınarak tahliye edilmişti. Türkler cinayeti ile ilgili soruşturma ise 2010'da cinayetin üzerinden 30 yıl geçmesi nedeniyle zamanaşımından rafa kaldırıldı. 

'MAHŞERDE HESAP VERECEK'
Osmanağaoğlu önceki gün Florance Nightingale Hastanesi'nde geçirdiği bir kalp ameliyatı sonucu hayatını kaybetti. Türkler'in kızı Nilgün Soydan cinayetten zamanaşımıyla kurtarılan Osmanağaoğlu'nun ilahi adalete hesap vereceğini söyledi. "Davamızın neticelenmesi mahşere kaldı" diyen Soydan, "Mahkemeler eliyle sonuçlandırılamayan davalara ilahi adalet razı gelmedi diye düşünüyorum" dedi.