Sibel Can, bir televizyon kanalında kendisiyle ilgili söylediği bazı sözler nedeniyle davalık olduğu Selçuk Ural için "Çok gereksiz, saçma sapan bir ortam oldu. Yıllar sonra anlamsız bir şey yaptı bence. Zaten insanlar neyin ne olduğunu, kimin ne olduğunu o kadar iyi biliyorlar ki" diye konuştu.

Star TV'de yayınlanan 'Aramızda Kalmasın' programında içini döken Sibel Can, "Herşeyden önce iki tane torun verdim ben onlara ve pırlanta gibi çocuklar yetiştirdik, hep beraber" diyerek eski kayınpederi Hakan Ural'ı eleştirdi.

"Hakan'ın babası asla torunlarının doğumgünlerini bilmez, okullarının kapısını bilmez" açıklamasını yapan Sibel Can, aslında konuşulacak çok şey olduğunu belirterek susmayı tercih etti.

Selçuk Ural için, "O bilindik dedelerden değildir yani?" sözleri üzerine de Sibel Can, "Bilindik dedeyi bırak bilindik baba olmamış ki" diyerek tepkisini koydu.

Selçuk Ural'ın, oğlu Hakan Ural ve eski gelini Sibel Can ayrılığı sırasında çok zor günler yaşadığı, ölümden döndüğü şeklindeki açıklamalarının hatırlatılması ve "Ne oldu durduk yere yıllar sonra?" sorusu üzerine Sibel Can, "Hiç bilmiyorum. Ben evlendikten sonra Hakan'la daha içli dışlı oldu" ifadesini kullandı.

Aradan yıllar geçtikten sonra ve kendisinin Sulhi Aksüt ile 2. evliliğini sürdürdüğü bir dönemde Selçuk Ural'ın bu tür açıklamalar yapmasını çok gereksiz bulduğunu belirten Sibel Can, Ural'ın "Oğlumu öldürecekti" sözlerine "Daha neler? Yani çok saçma. Herkes bence nefret etti diyebilirim" şeklinde konuştu.

Sibel Can, kızı Melisa'nın da kendisine "Dedeme dava aç anne" dediğini anlatarak "Aslında ben bu davayı açmayacaktım, fakat çocuklarımın çok ağrına gitti....14 yaşındaki bir kız çocuğunun ağrına gitti, annesiyle ilgili bazı şeyler konuşulduğunda" açıklamasını yaptı.

Televizyon Gazetesi