VE F.Bahçe"de Christoph Daum krizi nihayet çözüldü, sarı-lacivertliler Alman hocadan yakasını kurtamayı başardı. Geçtiğimiz günlerde yapılan yönetim kurulu toplantısında Daum krizini çözmekle görevlendirilen asbaşkan Cihan Kamer, dün bu sorumluluğunu yerine getirmek için kulübün avukatıyla birlikte Samandıra Tesisleri"ne çıkarma yapıp, Alman çalıştırıcıyla masaya oturdu. Daum"u dinleyen ve kulübün şartları hakkında da bilgi veren Kamer, yaklaşık 2.5 saat süren görüşmenin ardından kurt hocayla yolları ayırdı.

KAMER ayrıca önemli bir yöneticilik başarısına da imza attı. Sezon başında yapılan mukavelesindeki tazminat ücreti 6.6 milyon Euro olan Daum"la 2.4 milyon Euro karşılığında el sıkışıldı. Ancak bu rakam Daum"a bir defada ödenmeyecek. Ücretin bir kısmını peşin, bir kısmını da taksitler halinde ödeyecek olan sarı-lacivertliler böylece maddi anlamda da çok ciddi bir sıkıntı yaşamayacak. Daum"la yapılan anlaşmanın bugün kamuoyuna duyurulması bekleniyor.

ÖTE yandan önceki gün kulübe çağrılıp, takımın yeni teknik direktörü olduğu kendisine tebliğ edilen Aykut Kocaman, futbolculuk kariyerinin ardından şimdi de antrenörlük hayatıyla F.Bahçe tarihine geçiyor. 3 yıllık anlaşma yapılan Kocaman, F.Bahçe"nin en yetkili teknik adamı oldu. Futbol şubesinde her şeyden sorumlu olacağı bildirilen Kocaman, eğer isterse kendi altına teknik direktör dahi atayabilecek. Pazartesi günü imza atıp yeni görevine başlayacak olan 45 yaşındaki genç hocanın yardımcılıklarını da İsmail Kartal ile Fahrettin Ömeroviç yapacak.

Daum"dan Mehmetçik Vakfı"na 200 bin Euro

F.BAHÇE"YLE bağlarını koparmasına sayılı günler kalan Christoph Daum"dan yeni bir hamle geldi. Sarı-lacivertli kulüpten tüm vergilerin ödenmiş haliyle 2 milyon 600 bin Euro"luk tazminat talep eden ve istekleri doğrultusunda yönetimle pazarlıklarını sürdüren Alman teknik direktör, bu rakamın 200 bin Euro"sunu Mehmetçik Vakfı"na bağışlayacağını açıkladı.

HAFTA sonu kızının mezuniyeti için bir günlüğüne ülkesine dönecek olan tecrübeli antrenörün, son günlerde 45 tane şehit verilmesi üzerine böyle bir karar aldığı öğrenildi. Daum, “Ben paragöz değilm ama kulübüm beni basına öyle tanıtıyor. Tazminat işi çözüldüğünde ben de hemen 200 bin Euro"sunu vakfa bağışlayacağım” ifadelerini kullandı

Vatan