Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Christoph Daum yönetimindeki antrenmana, milli takımlarda yer alan futbolculardan Güiza, Dos Santos, Lugano ve Emre Belözoğlu katılmazken, diğer milli oyuncular çalışmada yer aldı.

Dos Santos ve Lugano'nun İstanbul'a yarın geleceği, Türkiye'ye dönen Emre'nin ise midesindeki ağrı nedeniyle antrenmana çıkmadığı bildirildi. İspanyol futbolcu Güiza ise antrenmanın sonlarına doğru tesislere geldiği için çalışmada yer alamadı.

Milli futbolculardan Volkan Demirel, Semih, Gökhan ve Volkan Babacan takımdan ayrı koşu yapıp, tesislere girerken, Önder, Abdülkadir, Furkan ve Onur takımla birlikte antrenman yaptı. Sarı-lacivertli oyuncular antrenmanda koşu ve istasyon çalışmasının ardından dar alanda taktik çalışma gerçekleştirdi. Antrenman, yarı sahada çift kale maçla sona erdi.

Hasta olduğu için dünkü antrenmana katılmayan Özer, bugün takımla birlikte çalıştı. Deniz ise bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan ile birlikte sahada koşu yaptı.

Bu arada, neşeli geçen istasyon çalışmasında ilginç görüntüler oluştu. Daum ve antrenör Roland Koch, çalışma sırasında altından geçerken engeli düşürenleri sopayla kovaladı.

Fenerbahçe, yarın akşam yapacağı antrenmanla Bursaspor maçı hazırlıklarını sürdürecek. HT