İlk hedeflerinin Süper Lig şampiyonluğu olduğunu her fırsatta dile getirirken, geçtiğimiz günlerde “uyuyan devi uyandırmaya geldiğini” söyleyen Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum, vites büyüttü. Fenerbahçe"nin başındaki 4. sezonunda ilk kez 3 maçın 3"ünü kazanma başarısını gösteren, ardından bunu 4 karşılaşmaya çıkaran tecrübeli hocanın şimdiki hedefi 5"te 5 yapıp, 45 senedir yapılamayanı başarmak. Kanarya, 1964/65 sezonunda ilk 5 maçını da kazanırken, 17 gol atmış, kalesinde sadece 1 gol görmüştü. O tarihten bu yana ilk 4 maçını da kazanan oldu ama bunu 5"e taşımayı kimse başaramadı. Gözünü 45 yıllık rekoru egale etmeye diken Daum, Bursa deplasmanı öncesi oyuncularını uyarmayı ihmal etmedi.

Futbolcularını uyardı
Ligin en iyi takımlarından biri olan Bursaspor"un çok ateşli bir taraftara sahip bulunduğunu ifade eden Daum, “Hava şartları da işimizi zorlaştıracak. Ancak ne olursa olsun Bursa"dan 3 puanla dönmeliyiz. Hakemlerle, rakiple, tribünlerle uğraşırsanız, canınızı yakarım. Asla tahriklere kapılmayın. Emre 3 hafta yok. Bir başka oyuncunun cezalı duruma düşmesini istemiyorum. Bunu aklınızdan çıkarmayın” sözleriyle oyuncularını uyardı.

Ferrari"yi yönetiyor Audi"ye biniyor
TRT-1"deki “Limit yok” programına katılan Daum, Formula 1"i sürekli takip ettiğini belirtti. İstanbul Park Pisti"nde yapılan çekimlerde, F1"in efsane ismi Michael Schumacher ile yakın dost olduğunu hatırlatan Alman hoca, aynı zamande sıkı bir Ferrari taraftarı olduğunu vurguladı. Takımı Fenerbahçe"ye “Ferrari” yakıştırması yapılan Daum"un bu sözleri manidar bulundu. Daha sonra yardımcısı Ayhan Tümani ile birlikte pistte tur atan Alman hocanın, Audi marka bir spor araba kullanması dikkat çekti.