İbrahim Tatlıses'i ziyaret edenler arasında uzun yıllardır dargın olduğu Mahsun Kırmızıgül ve Yıldız Tilbe de vardı.

Kırmızıgül hastanede basın mensuplarını atlatmaya çalıştı. Ön kapıdan hastaneye giren Kırmızıgül hastaneye gelir gelmez Derya Tuna ile girişte bir odada görüştü. 10 dakika süren görüşmenin ardından Mahsun Kırmızıgül sadece 'Geçmiş olsun' diyerek hastaneden ayrıldı. Tatlıses ile Kırmızıgül arasındaki rekabet kavgaya dönüşmüştü.

Birbirlerine söylemedik laf bırakmayan sanatçılardan Kırmızıgül, Tatlıses'i kendisine gelmek isteyen ünlüleri programına çıkarmamakla tehdit ettiğini savunmuştu. Geçen yılın sonunda Kırmızıgül'ün yeni filminde "Saddam" rolünde Tatlıses'i oynatacağı yönündeki haberler üzerine "Bana böyle teklif yapmaya ne akılları ne de güçleri yeter" tepkisi göstermişti. İkili bu olayların ardından konuşmamıştı. Tatlıses ile küs olan bir diğer isim Yıldız Tilbe de hastaneye gelen isimler arasındaydı. Tilbe, ön kapıdan giriş yaptığı hastanede basın mensuplarına açıklama yapmadı. Yıldız Tilbe ve İbrahim Tatlıses, 2009 yılında 'İbo Şov' programında tartışma yaşamıştı. Tatlıses, konuğu olan Yıldız Tilbe'nin şarkısını bölüp şarkıcıya takılmaya başlaması gerginlik yaşatmıştı. Tartışmaya başlayan ikiliden Tatlıses'in "Seni p....'lerin elinden ben kurtardım" demesinin ardından Tilbe yayını terk etmişti. İkili, o günden sonra bir daha konuşmamıştı.

Kızı Zübeyde babasının yan odasında

İki gündür babasının yanındaki bir odadada kalan İbrahim Tatlıses'in Perihan Savaş'tan olan kızı Melek Zübeyde'ye Gülben Ergen destek oldu. Müslüm Gürses, Ebru Gündeş, Yılmaz Erdoğan, Funda Arar, Yavuz Bingöl, Kenan Doğulu, Mustafa Sandal, Çağla Şıkel, Yavuz Bingöl gibi ünlü isimler hastaneye ziyarette bulundu. Eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel de dün hastaneye gelenler arasındaydı.

sabah