Didim"de 6 genç arkadaşın oluşturduğu “İmha Grubu” özel bir televizyon kanalında yayınlanan “Yeteneksiniz Türkiye” yarışmasında yarı final"de Didim için mücadele edecek. 2000 yılında Ramazan Demir, Ferhat Çiçek, Ufuk Peker, Eray Ayaz, Furkan Üşenmez ve Çağlar Aral tarafında kurulan “İmha Grubu” 14 Şubatta yapılacak yarı finalde iddialı olduklarını dile getirdiler.
14 Şubatta yapılacak yarı finalde Didimlilerden destek beklediklerini belirten Çağlar Aral, “10 yıldan bu yan ülke genelinde yapılan bölgesel ve yerel turnuvalarda birçok Birinciliğimiz, ikinciliğimiz bulunuyor. Yazın Didim"deki otellerde gösteri yapıyoruz. Bu zamana kadar bu tür bir yarışmaya katılmadık. Buraya katılmamızın amacı, bu yarışmanın formatı, rahat şekilde gösteri yapabiliyorsun. Şu an yarı final için mücadele edeceğiz. 12 yarışmacının içinde ilk 2"ye girenler bir yarı finale çıkacak. Bizde Pazartesi günü İstanbul"a gideceğiz. Provalarımızı orada sürdüreceğiz” dedi.
Yarışmada iddialı olduklarını kaydeden Aral, “Bu gecede Didimlilerden bize verilecek oylama koduna SMS"lerini bekliyoruz. Burada biz Didim adına yarışacağız. Bu sürede en hızlı şekilde yapılacak SMS oyu bizlerinde sıralamasını belirleyecek. Didimlilerden destek bekliyoruz. Daha önce de bize bu konuda yardımda bulunan Didim Belediyesine ve Didim Ticaret Odasına teşekkür ediyoruz” diye konuştu.