İzmir'in Konak ilçesinde işsiz olduğu öğrenilen B.S. (45), kendisine borç vermek istemeyen kayınpederi Nazmi Kır'ın (73) boğazını kesti. Kır olay yerinde hayatını kaybetti. Kayınvalidesini de bıçakladıktan sonra kaçan B.S.'nin kayınpederinden 5 bin TL borç istediği öğrenildi. Cinayetin ardından zanlı, polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak, gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay saat 23.30 sıralarında Ballıkuyu, 1093 Sokak, numara 3'te meydana geldi. İşsiz olduğu belirtilen damat B.S. (45), eşi Mürşide S.'yi de yanına alarak kayınpederi Nazmi Kır'ın evine gitti. B.S. kayınpederinden 5 bin TL borç istedi. Kayınpederinin kendisine borç vermemesi üzerine sinirlenen B.S., belinden çıkardığı bıçakla kayınpederi Kır'ın boğazını kesti. Aşırı derecede kan kaybeden Kır olay yerinde hayatını kaybetti. Kayınvalidesi Ayşe Kır'ı da bıçaklayan damat B.S. olay
yerinden kaçtı. Mahalle sakinlerinin durumu bildirmesi üzerine polis ve 112 ekipleri olay yerine geldi. Ambulansa bindirilen Ayşe Kır, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kır'ın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Olayın ardından kaçan zanlı ise kısa süre sonra Ballıkuylu semtinde Araştırma ve Cinayet Büro dedektifleri tarafından yakalanarak, gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.