Harun Reşit ve Duygu çiftinin Nazilli Belediyesi Ahmet Şensan Kültür Merkezi Düğün Salonu"nda gerçekleşen düğün töreninde gelinin ailesi Serpil-Yusuf Kıntaş ve damadın ailesi Döndü-Ali Akgül ve damadın abisi Mehmet Akgül davetlileri kapıda karşılayarak, konuklarla yakından ilgilendi.
Törene CHP Nazilli İlçe Başkanı Süleyman Bülbül, CHP Nazilli eski İlçe Başkanı Atilla Talay ile Nazilli iş dünyası temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Genç çifti damadın iş arkadaşları Nazilli Adalet ve Anadolu Gazetesi çalışanları da yalnız bırakmadı. Genç çift, İsabeyli Güneş pastanesinin hazırladığı düğün pastasını davetlilerin alkışları arasında keserken davetlilerin gönderdiği çiçekler salonu renklendirdi.
Çiftin nikah şahitliklerini ise Özer Yücedağ ve Avni Tekin üstlendi. Kıyılan Nikahın ardından nikah memuru evlilik cüzdanını gelin Duygu Akgül"e teslim etti. Nikah töreninin ardından Akgül Çifti ve davetliler Nazilli"nin ünlü müzik grubu olan Mehmet Yılmaz ve ekibinin seslendirdiği müzikler eşliğinde gece yarısına kadar doyasıya eğlendi. Davetlilerin, Gelin ve Damatı çember içine alarak yaptırdıkları dans ile gece sona erdi.
DAMADA ARKADAŞLARINDAN TATLI İŞKENCE
Gecenin sona ermesi ile düğün salonundan uğurlanan gelin ve damadı arkadaşları yeni evlerinin önünde bekleyerek çifti evlerine almadı. Havanın soğuk olması nedeniyle gelini eve gönderdi. Evlenen arkadaşlarına düğün sonrasında defalarca şaka yapan Harun Akgül"e bu kez arkadaşları şaka hazırladı. Gelini alabilmek için arkadaşlarının her istediğini yapmak için söz veren damat Harun Akgül arkadaşlarının isteği doğrultusunda ilk olarak acılı Menemen yaptı. Ardından doymayan arkadaşlarına sucuklu yumurta hazırladı. Bununla da yetinmeyen arkadaşları bir tepsi yoğurdun içine koydukları en küçük para birimi olan 1 kuruşu koyarak ağzıyla parayı bulmasını istediler. Damat Harun, parayı kısa sürede bulmasına rağmen yaklaşık 15 dakika boyunca ağzıyla parayı tepsiden çıkartmaya çalıştı. Yapılan şakaları evin balkonundan izleyen gelin Duygu Akgül ise damadın arkadaşlarına “Size son olarak kahve yapsın bende içeyim” diyerek damadın arkadaşlarına destek oldu. Yaklaşık 2 saat boyunca süren şakalar sonunda Damat Harun Akgül arkadaşlarının tüm istediklerini tamamladıktan sonra hayat arkadaşına kavuştu.