Parlak zekası, mantığı, icatları ve vizyonerliğiyle adından söz ettiren, cep hesap makinasının, Specturm bilgisayarlarının, C5 adlı elektirkli aracın mucidi Sir Clive Sinclair (69), kendisinden 38 yaş küçük eski striptizci ve model Angie Bowness'la (32) evlenmeye hazırlanıyor.

AŞIK OLDUĞU KIZIN "BÜYÜMESİNİ" 11 YIL BEKLEDİ

Elektrotnik dünyasının dehalarından biri olarak kabul edilen Sir Sincair, bundan 11 yıl önce bir gece klübünde karşılaştığı striptizci Angie'yi görürü görmez, beyninde "kısa devre" oluştuğunu ve tüm mantık ve zekasını bir kenara bırkarak aşık olduğunu saklamıyor.

O günlerde, Londra'daki "Stringfellows" gece klübünde sahneye çıkan Angie Bowness'la tanıştığında kendisinin 58 yaşında, Angie'nin ise henüz 20 yaşında olduğunu söyleyen Sir Sinclair, 11 yıl beklediğini, Angie ile arasındaki yaş farkının artık kapanmış sayılabileceğini çünkü artık ikisinin de yetişkin yaşta olduklarını da belirterek, gelecek planları yaptıklarını itiraf etti.

ANGIE DUYGULARINI ANLATTI

Bir hemşirenin kızı olan ve babasız büyüyen Angie Bowness bugün 31 yaşında. Tanıştıkları günden 11 yıl sonra karşısında yeniden Sir Sinclair'ı görünce çok şaşırdığını belirten Angie, İngilz Daily Mail gazetesine duygularını şöyle anlattı:

"İlk tanıştığımızda çok gençtim. Evlilikle başa çıkamayacak kadar gençtim. Şimdi ise farklı biriyim ve Sir Sinclair da çok çekici bir erkek. Birlikte çok mutluyuz. Dışarıdan bakan yabancılar, bize garip bir çift olarak görebilir ama ailelerimiz ve dostlarımız için ilişkimiz sürpriz olmadı. Bir gün bunun olacağını bildiklerini söylüyorlar. 11 yıl önce ayrılmıştık ama aramızdaki bağ hiç kopmadı. Nikah için henüz bir tarih belirlemedik. Ama bir yaz düğünü olmasını istiyorum."

35 BİN STERLİNLİK YÜZÜK

Sir Sinclair'in ilk evliliği 22 yıl sürmüş ve bu evliliğinden 3 çocuğu olmuştu. Çocuklarının tümü de müstakbel eşi Angie'den daha büyük ama Sir Sinclair bunu hiç dert etmiyor, çocuklarının bu yeni evliliğine karşı çıkmadıklarını söylüyor.

Angie Bowness'ın parmağındaki 35 bin sterlinlik (yaklaşık 90 bin TL) nişan yüzüğü ise dikkat çekiyor. - hürriyet