Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, seçim beyannamesinde verdiği sözleri tutuyor. Aydın"ı turizm kenti yapmayı hedefleyen Başkan Çerçioğlu"nun tur şirketleri ile görüşmeleri olumlu sonuç verdi.
Geçtiğimiz hafta 2010 yılının ilk turist kafilesi kentimize gelirken, bugün de 42 kişilik turist grubu Aydın"ı ziyaret etti. Bir haftalığına Türkiye"ye gelen Almanya ve Avusturya uyruklu turistler Antalya, Alanya, Afrodisias ve Efes"i gezdikten sonra Aydın"a uğradılar. Adnan Menderes Bulvarı güzergahından giriş yapan kafileye önce Ayakkabıcılar, daha sonra da Yağcılariçi çarşısı gezdirildi. Buralarda alışveriş yapan turistlere incir hediye edilirken, uzun yaşamanın sırrı zeytinyağımızın faydaları da anlatıldı.
Turizm şirketleri tarafından tur programına alınan Aydın"a bundan böyle her hafta turist kafilelerinin geleceğini belirten Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Aydın Belediyesi olarak halkımıza ve esnafımıza katkıda bulunma çalışmalarımız devam ediyor. Seçimlerden önce verdiğimiz sözleri tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.
Turistler Aydın"dan ayrılmadan önce Yörük Ali Efe Anıtı önünde bir de hatıra fotoğrafı çektirdiler. -iha