2 yıldır ekranda olan Müjde Ar, Aysun Kayacı, Pınar Kür ve Çiğdem Anad'ın birlikte hazırladıkları Haydi Gel Bizimle Ol, eski bölümlerden ilginç görüntülerden oluşan görüntülerle izleyiciye bu sezon veda etti. Sezonun son programının konuğu Özcan Deniz oldu.

Müjde Ar ise sezonun son programı şerefine yine formunun zirvesindeydi...

Çiğdem Anad, arkadaşı olan Kenan İmirzalıoğlu'nun Aysun Kayacı ile bir filmde rol almak istediği yönündeki sözlerini izleyicilerle paylaştı. "Yani bundan şu manayı mı çıkaralım, Kenan, Aysun'a mı yazılıyor. Yoksa sadece bir şey olarak mı?" diyen Müjde Ar, bu durumu nasıl yorumladığı şeklindeki soruyu şöyle yanıtladı:

"Ben sevişme sahnelerinde Aysun gibi bir partneri tercih ederim' demek istemiş olabilir. Yatak sahneleri çekilirken, bizde çünkü kısa kadınlara takoz döşerler aşağıdan... Bu da tuhaf bir laf oldu ama hani boyunu uzatmak için. Benim boyum 1.64, Tarık Akan 1.90. Öpüşme sahnesi çekeceğiz, birden bire böyle bir şey gelir, takoz... Ayağının altına koyarlar. Öyle denir, takoz döşemek denir..."

Müjde Ar'ın bu sözlerinden sonra stüdyoda kahkahalar eksik olmadı.

Müjde Ar, geçen hafta programın konuğu olan Ali Ağaoğlu'na şu sözü söyleyemediği için de çok dertlendiğini belirtti: "Ay sen kendini yakışıklı da zannediyorsun dur, diyemedim içime dert oldu..."