Nimet İncedal başkanlığındaki Ç.Y.D.D. Söke Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri ve Gençlik Kolları, Söke Alevi Kültür Derneği Yönetim Kurulu"nu ziyaret etti.
Alevi Kültür Dernek Başkanı Hasan Çevik ile Kadın Komisyonu Başkanı İlkgül Namli yaptıkları açıklamada Ç.Y.D.D. Söke Şubesinin ziyaretinden dolayı teşekkür ettiler.
Başkan Hasan Çevik ziyarette yaptığı konuşmada şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki çalışmalarda da birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını söyleyerek, ÇYDD Söke Şube Başkanı Nimet İncedal"a başarılar diledi. Çevik, Ç.Y.D.D üyelerini 12 Şubat"ta Cem Evinde yapılacak olan pikniğe davet etti.
Söke ÇYDD Şube Başkanı Nimet İncedal ise yaptığı açıklamada birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımız devam edeceklerini belirterek; “Çağdaş yaşamın ilke ve amaçlarına uygun yeni projelerin geliştirilmesinde beraberce paylaşarak projelerin hayata geçmesini sağlayacağız. ÇYDD"nin gönlümüzü ve emeğimizi birleştirebiliriz. Böylece kızlarımız başta olmak üzere desteklemeye çalıştığımız aydınlık Türkiye"nin Aydınlık çocuklarının eğitimlerinde çorbaya bir tutamda tuz koymuş olacağız. Emeği gecen herkese teşekkür ederiz” diye konuştu.