Cumhuriyet etkinlikleri kapsamında düzenlenen Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası, 240 sporcunun katılımıyla Yetişkinler ve Çocuklar olmak üzere iki kategoride düzenlenecek. 10 kasım’da sona erecek turnuvada dereceye girenler ödüllendirilecek.

Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası hakkında bilgi veren Aydın Tenis Kulübü Başkanı Prof. Dr. Osman Nuri Aydın,”Efeler Belediyesi tarafından düzenlenen turnuvamıza toplamda 240 sporcu katılmıştır. Yetişkinler ve çocuklar olmak üzere iki kategoride değerlendirme yapılacaktır. Bugün başlattığımız turnuva 10 kasım’da ödül töreni ile bitirmeyi düşünüyoruz. Genelde çalışanlar olduğu için akşam saatlerinde maçlarımız yapılacak. Şenlik havasında bir turnuva geçeceğine inanıyorum. Şuan eleme maçlarımızı yapıyoruz finale gelindiğinde daha heyecanlı, hareketli maçlara sahne olacaktır. 2000 yılında kurulan kulübümüz yüzlerce sporcu yetiştirmiştir. Yüze yakın lisanslı yarışmalara katılan sporcularımız var. Gelecekte inşallah uluslar arası aranada da sporcularımız yer alacaktır. Böyle bir turnuvanın düzenlenmesini sağlayan Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan’a teşekkür ediyorum” dedi.

Efeler Belediyesi Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvasında ilk atışı Efeler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Yusuf Kalın ve Aydın Tenis Kulübü Başkanı Prof. Dr. Osman Nuri Aydın yaparak turnuvanın açılışını yapıldı.

20161022aw880368_02.jpg