İsmi uzun süredir Sarı-Kırmızılılar'la anılan Emmanuel Culio, Galatasaray'a gelmek için sabırsızlandığını belirterek, “Artık iki kulüp anlaşsın. Sezon sonuna kadar beklemek istemiyorum” dedi.

Ocak ayında transfer bombalarını ard arda patlamak isteyen Galatasaray"ın listesindeki futbolculardan birisi de Romanya"nın Cluj takımında forma giyen Emmanuel Culio"ydu. İki ekip arasında Arjantinli"nin bonservis bedeli için pazarlıklar sürerken, Culio"nun sabrı yavaş yavaş taşmaya başladı. Başarılı orta saha oyuncusu, son yaptığı açıklamalarla hem takımı Cluj"a, hem de Galatasaray"a mesaj yolladı. Romanya Ligi"nde misyonunu tamamladığını belirten Culio, “Benim için artık gitme vakti geldi. Galatasaray çok önemli bir takım. Hagi"nin de beni istiyor olması beni çok gururlandırıyor. Bu büyük fırsatı kaçıramam” ifadelerini kullandı.

"Sezon sonu çok geç olur"

Artık aklında sadece Galatasaray"ın olduğunu vurgulayan Arjantinli oyuncu, devre arasında bu transferin gerçekleşmesini istediğini kaydetti. Sezon sonuna kadar bekleyecek sabrının kalmadığını ifade eden Culio, “Artık iki kulübün anlaşmasını istiyorum. Büyük hedefleri olan bir takımda oynamak benim kariyerim için çok önemli. Hagi"nin yanına gitmek için sabırsızlanıyorum” şeklinde konuştu. Orta sahanın her iki kanadında da oynayabilen Emmanuel Culio için Cluj"un 3 milyon Euro istediği, Sarı-Kırmızılılar"ın ise bu işi 2 milyon Euro"ya bitirmeye çalıştığı öğrenildi.

Culio kimdir?

Adı: Juan Emmanuel Culio
Doğum tarihi: 30.08.1983
Doğum yeri: Mercedes / Arjantin
Mevkii: Sol açık
Oynadığı takımlar: Clup Flandria, CA Buenos Aires, İndependiente, Racing Clup; Deportes La Serena, CFR Cluj