MERSİN"de, bir arkadaşının düğününden dönen 39 yaşındaki Memduh Elkuş yönetimindeki taksiyle, suyla kaplı yolda belediye çukuruna düştü.

Yarıya kadar sulara gömülen takside neye uğradığını şaşıran Elkuş, yanındaki eşi ve 2 çocuğunu güçlükle kurtardı. Ailesiyle birlikte ölümden dönen Elkuş , uyarı levhası koymadıklarını öne sürdüğü belediyeye tepki gösterdi.

Olay, dün saat 23.30 sıralarında Akbelen Mahallesi Rıfat Uslu Caddesi"nde meydana geldi. Aynı cadde üzerindeki bir arkadaşlarının düğününden ayrılan 39 yaşındaki Memduh Elkuş yönetimindeki 33 T 0584 plakalı taksi, yağmur nedeniyle suyla kaplanan caddedeki çukura düştü. Taksi yarıya kadar sulara gömüldü. Şoke olan sürücü Elkuş, araçta bulunan eşi ile 2 çocuğunu güçlükle kurtardı.

Elkuş, çevrede hiçbir uyarı levhası olmadığını belirterek, bakım çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi"ne tepki gösterdi. Ölümden döndüklerini belirten Elkuş, “Hiçbir uyarı levhası yok, yol yarıya kadar sular altında çukuru görmedim, görmek de zaten mümkün değil. Aniden çukura düştüm, taksimde büyük hasar oldu. Hasar bir yana ölebilirdik. Bu kadar sorumsuzluk olamaz” dedi.

HÜRRİYET