AYDINPOST MAGAZİN/Murat UÇKAÇ-Gülümser ve Metin Çüçen'in kızları Yelda Çüçen ile Ülkü ve Halil Öke'nin oğulları Melih Öke'nin düğün törenine çiftin mutluluğuna şahitlik etmek isteyen kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. 

Düğün töreninden fotoğraflar için tıklayın....

Genç çift Kına Gecelerini böyle kutladılar...

Yelda Çüçen ve Melih Öke'nin mutlulukları gözlerinden okunurken, gecenin süprizi herkesi çok şaşırttı. 2 kıvrak dansöz geceye renk katarak, masa masa dolaşıp geceye katılanları eğlendirdiler. 

Süprizin ardından davetliler ile genç çift Akarsu Park'ın orkestrası ve solist Mümtaz eşliğinde bu mutlu günün tadını doyasıya eğlenerek çıkarırken, gece boyunca genç çift ve aileleri bir an olsun yerlerine oturmadılar. Gecenin sonunda ise Yelda ve Melih çifti mikrofonu ellerine alarak "Düğünümüze katılarak, bizi yanlız bırakmadınız. Hepiniz bir ömür boyu sürecek mutluluğumuza şahitsiniz, bizleri yanlız bırakmayan herkese çok teşekkür ederiz" dediler. 

Düğün töreni gecenin sonunda çekilen damat halayı ile son buldu. Bizde Aydınpost Haber Servisi olarak Yelda ve Melih Öke çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.