Tottenham"ın 2 metrelik yıldızı Peter Crouch"u sezon sonuna kadar kiralamak isteyen G.Saray, transfer gerçekleşirse golcü oyuncunun satın alma opsiyonuna da sahip olacak.

BAROS"UN sakatlığından sonra forvet arayışlarına geçen G.Saray, Amr Zaki"den sonra Peter Crouch"la da temasa geçti.. Sezon başında Premier Lig ekibi Portsmouth"tan, Tottenham"a 10 milyon Euro gibi yüklü bir bonservis bedeliyle transfer olan Crouch"u kadrosuna katmak isteyen sarı-kırmızılılar, bu yüksek maliyet nedeniyle golcü oyuncuyu kiralama yoluna gidiyor.

TOTTENHAM"DA bu sezon 4 gol atan 2.01"lik yıldızın satın alma opsiyonuna da sahip olmak isteyen yönetim, 28 yaşındaki oyuncudan haber beklemeye başladı.

ZAKİ TRANSFERİ KIZIŞTI

G.SARAY"DAN 2 gün süre isteyen Crouch"un da Türkiye"ye gelmeyi kabul etmesi durumunda, yönetim anlaşmaya yakın olduğu Mısırlı golcü Amr Zaki"yi beklemeye alacak. Portsmouth ve Southampton"da parladıktan sonra İngiliz devi Liverpool"a giden Peter Crouch, Tottenham"daki forvet yarışında kendisine yer bulmaya çalışıyor. 2 metrelik boyuyla hava toplarında rakip savunma oyuncularına korku salan Crouch, 35 kez İngiltere Milli Takım forması giyerken 18 de gol attı.

İNGİLİZ golcünün sarı-kırmızılı takıma olumsuz yanıt vermesi durumunda ise Zaki ile yeniden anlaşma zemini aranacak.

FAKAT İngiliz gazetelerinde çıkan haberlere göre G.Saray bu transferde yalnız değil. Aralarında Stoke, Birmingham ve Sunderland"in bulunduğu takımlar da Mısırlı yıldız için sıraya girmiş durumdalar. /vatan