Sarı-Lacivertliler'in ön libero arayışından rahatsız olan Brezilyalı oyuncu resti çekti. Şampiyonlar Ligi'nde oynamak isteyen Baroni yönetime, 'yedek kalmaktansa ayrılırım' mesajı iletti.

Aykut Kocaman’ın kendisine, “Seni gelecek sezon da takımda görmek istiyorum” demesine karşın, Sarı-Lacivertliler’in Avrupa’da kaliteli bir ön libero arayışında olmasından rahatsız olan Cristian Baroni, restini çekti. Seneye Şampiyonlar Ligi’nde forma giymek isteyen, ancak Fenerbahçe teknik heyetinin kendisini yeterli bulmadığını düşünen Baroni’nin, menaceri ile görüştüğü ve kendisi için ülkesi Brezilya da dahil olmak üzere kulüp araştırmasını istediği öğrenildi. Baroni cephesinde bu gelişmeler yaşanırken, Fenerbahçe yönetimi de transferde daha net adımlar atabilmek için yarın yapılacak Futbol Federasyonu genel kurulunu bekliyor. Tek aday olarak başkanlık seçimlerine girecek olan Mehmet Ali Aydınlar ve ekibinin yabancı kontenjanı hakkında vereceği karar dört gözle beklenirken, sınırlamanın kalkması durumunda Cristian Baroni’nin takımda tutulma olasılığı artacak.

İlk 11’de oynamak istiyor

Buna rağmen geçtiğimiz sezon, maçlara Selçuk Şahin’in yokluğunda ilk 11’de başlayabilen Baroni’nin, sürekli oynamak istediği, yapılacak yeni bir transferle yedek kalacağını düşündüğü için Fenerbahçe’den ayrılmayı kafasına koyduğu belirlendi. Bu arada Sambacı’nın eski takımı Corinthians ve İspanyol kulübü Villarreal’in Baroni ile yakından ilgilendiği biliniyor.

Fanatik