Türk Kadınlar Birliği Aydın Şubesi tarafından Aydın"da her yıl olduğu gibi bu yıl da kurulan iftar çadırında ezanın okunmasını bekleyen vatandaşlar ilginç bir sürprizle karşılaştılar. Ezandan önce çadırlara gelen Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, eşi Aylin Coş, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Belediye Meclis Üyeleri iftar çadırlarına gelerek vatandaşların ramazanlarını kutladılar. Masalara tek tek dolaşan Vali Coş ve Başkan Çerçioğlu, vatandaşlarla sohbet edip gönüllerini aldılar. Daha sonra çadırın girişindeki karavananın başına geçen Başkan Özlem Çerçioğlu bir süre vatandaşlara yemek dağıttı.
Ezanın okunmasına kısa süre kala vatandaşların arasına karışan Vali ve Belediye Başkanı ezanın okunmasıyla vatandaşlarla birlikte iftar çadırında oruçlarını açtılar. İftardan sonra iftar çadırı kuran Türk Kadınlar Birliği Aydın Şubesi üyelerine teşekkür eden Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Türk Kadınlar Birliği Aydın Şubesi"nin Türk halkının yardımlaşma olgusunu ne kadar önem verdiğini gösterdiğini belirtti. Aydın Belediyesi olarak önümüzdeki günlerde dört mahallede iftar çadırı kuracaklarını kaydeden Başkan Çerçioğlu, ramazanda iftar sofraları sayesinde vatandaşların birbirleriyle kaynaştığını dile getirdi.
İftar çadırında görüşlerini dile getiren Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş ise, Ramazan Ayının paylaşma, yardımlaşma duygularının zirveye çıktığı dönem olduğunu dikkat çekti. İftar çadırı gibi oluşumların zengini-fakiri, yaşlıyı-genci bir araya getirdiğini ifade eden Vali Coş, iftar çadırını kurarak Aydın"da kaynaşmayı katkıda bulunan Türk Kadınlar Birliği Aydın Şubesi üyelerine teşekkür etti.