Yemekte konuşan düzenleme komitesi üyesi Necmi Erkan; “’İftar yemeğimize katılarak bizleri onurlandıran değerli valimize ve değerli davetlilere çok teşekkür ediyoruz. Bizler her mübarek Ramazan ayında iftar çadırında yemek dağıtıyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yılda günlük yaklaşık 1500 kişiye yemek dağıtıyoruz. Çabamız ve gayretlerimiz bu yönde. Bu konuda elimizden gelen fedakarlığı arkadaşlarımızla birlikte her zaman yapmaya hazırız. Bizleri teşrifleriyle şereflendiren Sayın Valimiz Hüseyin Avni Coş’a teşekkür ederiz. Kendisine Aydın’a sunduğu hizmetler için teşekkür eder, yeni görev yeri olan Adana’da da başarılar dileriz’’ dedi.
Kendisine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür eden ve Aydın’da görev yapmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Vali Coş; “Burada görev sürem boyunca hizmet etmek için çabaladım. Burada güzel dostluklarımız oldu. Adana’ya gitsem de bir yanım burada olacak” dedi.
Etkinliğin sonunda Nazilli Ticaret Odası Başkanı Tacettin Pirinç ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Vali Coş’a plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti.