Beraberinde Kaymakam Mehmet Demirezer, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Serin, Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Toyran, inşaat müteahhidi Halil Çam ile fakülte binasını gezen Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, fakülte inşaatı ile ilgili bilgiler aldı.

Söke"nin gündeminin en üst sırasında yerini koruyan, Haziran ayında temelinin atılması ile birlikte Sökelilerin katkısı ile hızla yükselen fakülte binası inşaatının bir ay içinde kaba inşaatının tamamlanması planlanıyor. 3 aylık sürede Yenikent Mahallesinde boy gösteren fakülte binasının tamamlanabilmesi için ilçenin kurum ve kuruluşları katkı sağlarken, Sökeliler de çeşitli kampanyalar düzenliyor.

Fakülte binası inceleme gezisinde bir değerlendirme yapan Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş; “Hayırsever vatandaşların katkısı ile devem eden Söke Fakülte binası inşaatı hızla devam etmekte. Kimi bir tuğla, kiminin birkaç torba çimento, kiminin ise demir katkılarıyla devam eden fakülte binasının biran önce bitirilmesi ve eğitime kazandırılması dileğimiz. Fakültenin Söke"nin sosyal, ekonomik ve kültürel hayatına da katkı sağlayacağını düşünüyorum. Emeği geçen herkese, destekte bulunan tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum” dedi./iha