Teknolojik gelişmelerle birlikte özellikle tarım ürünlerinin tüketiciler üzerinde oluşturduğu olumsuz etkileri gidermek ve ürünlerini tanıtmak amacıyla Türkiye"nin ilk kooperatifi olma özelliğini taşıyan Tariş doğal gıdalarını tanıtmaya başladı. Aydın Atatürk Meydanı"nda gerçekleştirilen çorba ve şalgamlı tanıtım yoğun ilgi gördü. Görevliler hem vatandaşlara ikramda bulundu hem de Tariş ve diğer birliklerin doğal gıdalarını tanıttılar.
İnsanların daha sağlıklı beslenmesini ve doğal gıdalara daha kolay ulaşmasını sağlamak amacıyla Aydın Merkez Kozdibi Meydanı"nda bir mağaza kurduklarını belirten görevliler “Teknoloji ile birlikte dünyadaki bazı gelişmiş ülkelerin daha fazla para kazanma tutkusu insanlarımızın sağlığını bozdu. Bir çok vatandaşımız yaşanan ekonomik krizler nedeniyle, bazı vatandaşlarımız da doğal gıdalara ulaşamadığı için, sağlıksız olmasına rağmen doğallıktan uzak beslenmeye başladı. Bu sorunları göz önünde tutarak Aydın"da Tariş Ayma Birlikleri"ne ait satış mağazası kurduk. Bu mağazamızda Tariş ve Türkiye"deki diğer tarım satış kooperatifleri birliklerinin ürettiği naturel ve sertifikalı organik ürünleri Aydın"a getirdik. Mağazamızda Tariş bünyesindeki incir, üzüm, pamuk birliklerine ait ürünlerin yanı sıra Fisko Birlik, Güneydoğu Birlik ve Gül Birliklerine ait gıda ve kozmatik ürünlerini satışa sunduk. Bu faaliyetimizden halkımıza haberdar etmek için böyle bir etkinlik düzenliyoruz” dediler.
Tanıtım etkinliğinde doğal tarhana çorbası, pekmez ve şalgam gibi ikramlardan içen vatandaşlar birlik ürünlerini çok beğendiklerini söylediler.